Üreten bir nesil için

Salih Aydın Mesleki Koleji Mesleki KolejiMesleki Koleji

Geleceğimizi inşa edecek üreten bir nesil için çıktık yola

Ücretsiz özel kolej

Öğrencilerimizden eğitim ücreti almıyoruz, sizlere iş imkanı sunacak özel okul imkanlarını ücretsiz sağlıyoruz.

İş imkanı sunan özel okul

İş piyasalarının talepleri doğrultusunda yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz, mezun olduklarında doğrudan iş imkanına sahip olacaklardır.

Nitelikli staj imkanı

İş piyasalarının köklü kuruluşları ile yaptığımız işbirliği neticesinde öğrencilerimize geniş staj imkanları sunuyoruz.

Bizden size...

Tanıtım Duyurular DuyurularDuyurular

Çalışma arkadaşlarımızın size söyleyecekleri var.

Maske Mesafe Temizlik

Dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle öğrencilerimize, velilerimize ve tüm ekip arkadaşlarımıza sağlıklı bir ortamda hizmet verebilmek için gerekli çalışmalar yapılmıştır. Okulumuz düzenli olarak temizlenip, dezenfekte edilmektedir.

2021 Mart Ayı Ders Programı

Yeni kontrollü normalleşme süreci kapsamında ilimiz orta riskli iller kategorosinde olduğundan okullarımızı açıyor ve öğrencilerimize kavuşuyoruz. Yeni ders programımıza "Okulumuz" menüsü altında yer alan "Ders Programı" linkinden ulaşabilirsiniz. Bu süreçte salgın sürecinde uyulması gereken kurallara azami ölçüde dikkat etmemiz önem arz etmektedir.

Çevrimiçi Veli Toplantıları

Velilerimizle düzenlediğimiz çevrimiçi toplantılarımız devam ediyor. Velilerimizi bilgilendirmek, öğrencilerimizin bu süreçte daha verimli ders çalışmalarını sağlamak için en önemli paydaşlarımız olan velilerimizle iletişimi en üst düzeyde tutarak çocuklarımızı en verimli şekilde okulumuza geri döneceği günlere hazırlıyoruz.

Okul Rehberlik Servisi

Okul rehberlik servisimiz öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Her türlü soru/sorunlarınızda rehber öğretmenimizden destek alabilir, sorunlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Kariyer Planlaması

Sizin için kariyerinizi planlıyoruz. Uzman ekibimiz ile 11. sınıftan itibaren kariyer planlaması yaparak öğrencilerimizin geleceğine ışık tutuyoruz.

Staj ve İstihdam İmkanı

Öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunmak için dış paydaşlarımızla protokol imzalamaya devam ediyoruz. Bölgemizin lider sanayi kuruluşları KARDMEMİR A.Ş. ve MESCİER A.Ş. ile protokollerimiz imzalanmış ve öğrencilerimize staj imkanı sağlanmıştır. Bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir.

Çocuklarımızın geleceğini Salih Aydın Mesleki Kolejinde birlikte inşa edelim

Sınırlı kontenjanlarımız için erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın